Vrijdagmiddag 22 oktober organiseert de lokale klimaatcoalitie Amersfoort van 14.00 tot 17.00 uur een ludieke actie in het centrum van Amersfoort om belangstellenden te informeren en enthousiasmeren tot deelname aan de klimaatmars op 6 november a.s. in Amsterdam en over de acties in Amersfoort in de aanloop er naar toe.
De aanhoudende klimaatcrisis is een bron van onzekerheid over de toekomst. In wat voor wereld komen wij en de volgende generaties terecht als we doorstomen op de huidige, destructieve koers?
Veel Nederlanders van allerlei achtergronden zien de situatie ontsporen, en willen resolute actie zien, niet alleen van ons kabinet, maar ook van de wereldleiders die begin november bij elkaar komen tijdens de klimaattop in Glasgow. Daarom organiseert de landelijke Klimaatcoalitie op 6 november een grote manifestatie in Amsterdam en de Amersfoortse klimaatcoalitie is erbij!

De Klimaatcoalitie is een breed front van verschillende groepen, zoals de Grootouders voor het Klimaat, net als Milieudefensie Amersfoort en Extinction rebellion. Verschillende organisatie staan al jaren op de bres voor een beter en serieuzer klimaatbeleid in Amersfoort en omstreken.

Wil jij je inzetten voor een meer hoopvolle toekomst, of ben je simpelweg benieuwd? Kom dan vooral bij ons langs op de Varkensmarkt! of ga naar de website van de klimaatcoalitie Amersfoort (www.facebook.com/klimaatmarsamersfoort) of de landelijke site van de klimaatmars (www.klimaatmars2021.nl)