Jaarlijks organiseert de gemeente Amersfoort een Groene Dag op het terrein van het Groene Huis van het CNME in stadspark Schothorst. Dit jaar vindt de dag plaats op zondag 2 juni a.s. van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Lees hieronder verder.

 

 

De Groene Markt in stadspark Schothorst

Op 2 juni a.s. van 11.00 tot 16.00 uur vindt de Groene Markt weer plaats. Dit is de dag waarop alle groene organisaties in Amersfoort kunnen laten zien waar zij mee bezig zijn. Ook Milieudefensie Amersfoort zal weer aanwezig zijn. Zie info CNME over de Groene Markt hier

Ook dit jaar wordt er de Groene Markt georganiseerd op Landgoed Schothorst bij Het Groene Huis. Een dag vol activiteiten over groen en duurzaamheid. Uiteraard is Milieudefensie afdeling Amersfoort aanwezig met een kraampje. Dit jaar vragen we u om mee te denken over hoe de zuivelindustrie in Nederland (ruim) vóór het jaar 2050 klimaatneutraal kan gaan functioneren.

Doe verder inspiratie op over ecologisch tuinieren en duurzamer leven op de markt en bij informatiekramen. Of koop es een paar plantjes voor uzelf of iemand anders die wel wat groene aandacht heeft verdiend. De dag is interessant voor volwassenen en er zijn allerlei leuke activiteiten (en lekkers!) voor de kinderen. Vanaf 11.00uur is iedereen welkom. Om ongeveer 16.00 uur ruimen we alles weer netjes op.

U bent van harte uitgenodigd om ons op 2 juni te bezoeken en met ons van gedachten te wisselen over de activiteiten van Milieudefensie in Amersfoort!