De Zuidas is hét symbool voor de macht van grote vervuilende bedrijven. Hier worden de miljardenwinsten gemaakt die ten koste gaan van mens, natuur en het klimaat. En daarom voert de Klimaatmars ditmaal langs de machtige bedrijven die hier gevestigd zijn
Meld je aan via https://klimaatmars.nl/ en loop mee op vrijdag 31 mei om 14:00 uur. Social mediaberichten om te delen vind je hier:https://klimaatmars.nl/toolkit/ .

Meer lezen…

De Klimaatmars op de Zuidas

Wetenschappers waarschuwen al jaren: het klimaat en de natuur zijn in diepe crisis. Toch blijven banken, verzekeraars en fossiele multinationals rustig olie op het vuur gooien. Door onze bossen en oceanen te verwoesten. En door de lucht en het water te vervuilen. Allemaal in naam van economische groei. Wij vinden dat de overheid deze graaiende bedrijven keihard moet aanpakken. Dat betekent: geen geldstromen naar natuurverwoesting meer. En geen miljardensubsidies voor fossiele vervuilers.

Kom ook op 31 mei a.s!

Op 31 mei om 14:00, vlak voor de Europese verkiezingen, laten we dit geluid luid en duidelijk horen op de Zuidas – het financiële hart van Nederland: plaats mensen boven winst!